De standaard in touch displays                       Direct contact? Bel 040 280 85 00  gb  de

Home - Reviews

Reviews

08.07.2015 - Chantal de Vries

Stijlvolle combinatie

sinds kort een Focus Touch display met bijbehorende verrijdbare lift in onder vergaderruimte staan. Een zeer gebruiksvriendelijke en stijlvolle combinatie van het display met de lift. Zeer tevreden met onze aankoop.

01.06.2015 - Elize Brandsma-Juf

Focus in de klas

Wij zijn ontzettend blij met de Focus Touch monitor in onze klas!! Een geweldig apparaat om onze leerlingen volop bij de lessen te betrekken. Ze zijn allemaal enthousiast en snappen meteen hoe het werkt. Super!

15.05.2015 - Margus Sinisaar

Professional seminar

Thank you Focus Touch for participating our seminar. Your participation was very important and it gave professional touch for our seminar! I hope to see you again soon. Greetings from Estonia

18.03.2015 - Stefan Janssen

Perfecte aanvulling

Sinds kort hebben we de nieuwe Focus Kiosk P10 in onze showroom staan. Een perfecte aanvulling op onze showroom en daarom een geweldige keus. De klanten worden actief betrokken door de Focus Kiosk en daardoor hebben we nóg meer interactie.

05.02.2015 - Emile Goossens

Meteen geïnstalleerd

Vorige week is een Focus Touch P10 monitor geïnstalleerd in ons kantoor. We hebben hem gekocht op aanbeveling van een kennis. Nu al zeer tevreden met mijn aankoop! Zeer gemakkelijk in gebruik en een mooi design! Heel fijn dat de monteurs hem meteen hebben geïnstalleerd zodat we er zelf niet mee hebben hoeven stuntelen.

 

08.01.2015 - www.i-comfort.nl

Goed ontvangen

Wij zijn enorm gecharmeerd van de nieuwe weg die FOCUS TOUCH is ingeslagen; kwalitatief behoort ze tot de top en door al onze klanten bijzonder goed ontvangen. We gaan het jaar 2015 met een vertrouwd gevoel in en zullen samen met FOCUS TOUCH veel projecten realiseren.

25 reviews gevonden 1 2 3 5

Schrijf hier je eigen beoordeling

Beweeg de muis over de sterren en klik om het aantal te kiezen.
(1 = slecht, 5 = zeer goed)