De standaard in touch displays                       Direct contact? Bel 040 280 85 00  gb  de

Home - Presenteren Plus

presenteren

Presenteren Plus

Geef uw presentatie meerwaarde met een Focus Touch display en verhoog de aandacht voor uw boodschap. Presenteren met onze grootformaat touch displays zorgt voor een professionele indruk van uw bedrijf of organisatie bij uw prospects, klanten of collega’s. Door de touch functie van de grote displays wordt presenteren en het uitwisselen van informatie leuker, eenvoudiger en efficiënter.

Multi-media presentatie

Door de multi-touch bediening van onze displays kunt u eenvoudig uw presentatie ondersteunen met afbeeldingen, video, geluid, live-feeds en nog veel meer. Verrijk uw presentatie en toon uw content eenvoudig en overzichtelijk op een groot formaat touch display. Geen gedoe meer met pointers of andere hulpmiddelen. U bedient eenvoudig met uw vinger het touch scherm. Aanwezigen kunnen hun eigen content direct via smartphone, tablet of laptop op het touch scherm projecteren. Dat is presenteren anno nu met Focus Touch.

Presenteren met overzicht

Presenteren van een concept, voorstel of product gaat vaak gepaard met veel en complexe informatie. Werken met een Focus touchscherm biedt dan de juiste oplossing voor u. Door het grote formaat van onze touch schermen, kunt u eenvoudig meerdere informatiesheets, powerpoints en andere content op één scherm tonen. Zo wordt wordt uw presentatie overzichtelijk en kunt u een grote hoeveelheid informatie helder en inzichtelijk maken. Inspireer en interacteer met uw klanten of collega’s. Of het nu gaat om een presentatie, een videoconferentie, een vergadering of een verkoopgesprek, met een Focus groot formaat touchdisplay zorgt u voor de juiste uitstraling, maakt u overleg efficiënt en verhoogt u de kansen bij potentiële opdrachtgevers.

Combineer uw Focus Touch display

Wij leveren naast hoogwaardige touchdisplays ook een uitgebreid assortiment presentatiemiddelen die met een touchscherm of interactieve beamer kunnen worden gecombineerd. Van een interactief en beschrijfbaar whiteboard tot een bedrukte interactieve presentatiewand, we maken het op maat voor u met diverse materialen. Kantoren, controlekamers, behandelruimtes, vergaderruimte of showrooms, we richten ze volledig voor u in met digitale en traditionele presentatiemiddelen.

Vleugelset-site

Bekijk onze touch schermen en digitale oplossingen

Interesse in de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie? We maken graag een passend voorstel voor u.

Aanvraag demo

Wil u een demo op uw bedrijf en zelf ervaren wat een Focus Touch scherm voor uw presentie of vergadering betekent? Neem contact op voor een kosteloze demonstratie.