De standaard in touch displays                       Direct contact? Bel 040 280 85 00  gb  de

Home - Portfolio - Toepassingen - Shop-in-shop

Shop-in-shop

Shop-in-shop

Toon uw producten op een Focus scherm en creëer een extra verkooppunt in uw winkel, showroom of andere strategisch locatie. Met shop-in-shop toepassingen op een groot touchscherm kunnen bezoekers uw gehele collectie bekijken en direct bestellen. Zeer geschikt wanneer u producten niet op voorraad heeft maar wel wilt aanbieden. U bespaart op ruimte en voorraad en hoeft nooit meer ‘nee’ te verkopen. Op de grote touch schermen kunt u meer en attractieve product informatie bieden. Voor meer aandacht en beleving van uw product of dienst.

Shop-in-shop maatwerk

Combineer een Focus Touch scherm met uw product-configuratie software in uw winkel of showroom. Door de nauwkeurige touch bediening kan de bezoeker zelf intuïtief zijn gewenste product samenstellen en alle opties bekijken die u aanbiedt. Voor maximale beleving en interactie met bezoeker of klant. Wij bieden maatwerk oplossingen voor iedere onderneming. Vraag een demonstratie aan en ervaar zelf de vele voordelen van shop-in-shop toepassingen binnen uw onderneming.

Strategische locaties

Door de mobiele toepassingen van een Focus display of Focus Kiosk kunt u de schermen plaatsen op strategische locaties en evenementen. Shop-in-shop toepassingen buiten uw bedrijf biedt u nieuwe kansen. Via internet kunt u eenvoudig de content op de schermen op afstand beheren.