De standaard in touch displays                       Direct contact? Bel 040 280 85 00  gb  de

Home - Portfolio - Toepassingen - Plannen en vergaderen

Plannen en vergaderen

Plannen en vergaderen

Met Focus touch displays kunt snel en eenvoudig uw planning inzichtelijk maken en delen met uw klanten en collega’s. Het volgen en monitoren van processen door digitale visualisatie maakt het werk overzichtelijker en geeft u een beter inzicht. Door de nauwkeurige touch bediening kunt u eenvoudig inzoomen op iedere situatie.

Vergaderen met visuele ondersteuning

Voortgangsbesprekingen, overzichten bekijken, rapportages presenteren en informatie delen met uw collega’s. Het zijn alledaagse zaken tijdens een vergadering of meeting. Voor iedere onderneming of organisatie, groot of klein. Met onze grote touch schermen heeft u een belangrijk middel in handen om efficiënt te vergaderen. Het groot en duidelijk visualiseren van uw boodschap zorgt er tenslotte voor dat deze goed wordt onthouden. Maximale attentie en interactie met uw collega’s. Dat is vergaderen met Focus Touch.

Vergaderen op afstand

De Focus Touch schermen beschikken standaard over ingebouwde microfoon, camera en speakers. Zo is randapparatuur overbodig geworden. Vergaderen met collega’s op een andere locaties is dus heel eenvoudig en effectief met onze groot formaat touchscreens. Naast het gebruik van een Focus touch scherm voor interne vergaderen kunt u het scherm ook inzetten bij uw commerciële en verkoop activiteiten. Toon offertes en presentaties aan uw klanten en wees uw concurrent een stap voor. Met Focus Touch heeft u de professionele uitstraling die uw bedrijf verdient. Veel mogelijkheden, één oplossing: Focus Touch