De standaard in touch displays                       Direct contact? Bel 040 280 85 00  gb  de

Home - Portfolio - Toepassingen - Onderwijs en training

Onderwijs en training

Lessen en trainingen worden  dynamisch en interactief met onze educatieve maatwerk oplossingen. Door het gebruik van bewegend beeld en geluid tijdens het lesgeven blijft de lesstof  beter onthouden door de leerlingen. Door de eenvoudige en precieze bediening heeft u een onmisbaar instrument in handen om uw lessen attractiever en leuker te maken.

Projectie direct van mobiel apparaat

Bereid thuis uw lessen voor en projecteer deze vanaf laptop, smartphone of tablet direct op het touchscherm. Voeg eenvoudig aantekeningen toe over het beeld met de speciale pen of vinger. De leerlingen en studenten kunnen ook eenvoudig hun werkstukken, presentaties, foto’s of filmpjes presenteren vanaf smartphone of tablet. Met speciale software maakt u eenvoudig een draadloze verbinding met ieder apparaat.

Een Focus Touch P10 Touchscreen kunt u inbouwen in een vleugelset of een afsluitbaar cabinet. Beiden zijn beschrijfbaar als whiteboard en worden geleverd voor ieder formaat display van 55,70 of 82 inch. Onderwijs en training met Focus wordt leuker en eenvoudiger.

Vleugelset-site