De standaard in touch displays                       Direct contact? Bel 040 280 85 00  gb  de

Home - Portfolio - Toepassingen - Digitale bewegwijzering

Digitale bewegwijzering

Digitale bewegwijzering

Wijs u bezoekers de juiste weg op een Focus Touch display of Focus Kiosk. Toon plattegronden van uw gebouw of complex op overzichtelijke wijze met algemene locaties, directe bestemmingen en een routebeschrijving. Door de touch functie op het scherm kiest de bezoeker eenvoudig zijn gewenste bestemming en overige informatie.

Flexibel en veelzijdig

Digitale bewegwijzering biedt vele mogelijkheden en toepassingen voor uw bedrijf of organisatie. De meeste routeplanning software bieden vaak de mogelijkheid om meer gegevens te tonen dan alleen de locatie en routebeschrijving. Zo kunnen ook tijdstippen van een afspraak, namen van uw gasten, wachttijden, mededelingen en zelfs reclame boodschappen worden getoond op de interactieve Focus schermen. Door de intuïtieve bediening van de Focus Touch schermen kunnen bezoekers snel en eenvoudig keuzes maken in de informatie die u aanbiedt.

Snel aanpassen bij wijzigingen

Een groot voordeel van digitale bewegwijzering is dat bij aanpassingen van het gebouw of bestemmingswijzigingen dit direct aangepast kan worden zodat u altijd actuele route informatie aanbiedt. En u bespaart natuurlijk fors op de kosten vergeleken met traditionele bewegwijzering met borden.

Digitale bewegwijzering vast en mobiel

U kunt een Focus Touch scherm op vaste locaties plaatsen, maar we leveren ook diverse mobiele oplossingen voor uw digitale bewegwijzering. De beeldschermen zijn eenvoudig inzetbaar op strategische locaties waar u digitale bewegwijzering of andere informatie wilt tonen aan bezoekers en passanten. Een flexibele en betaalbare oplossing.