De standaard in touch displays                       Direct contact? Bel 040 280 85 00  gb  de

Home - Portfolio - Toepassingen - Beveiliging en toezicht

Beveiliging en toezicht

Beveiliging en toezicht

Beveiliging en toezicht wordt eenvoudiger met Focus Touch schermen. Voor meld-en controlekamers zijn onze grote touch schermen een onmisbaar instrument om snel en efficiënt met collega’s of andere hulpdiensten samen te werken. Met een Focus Touch display heeft u meerdere camerabeelden, live-streams, protocollen en relevante informatie beschikbaar op één groot scherm. Door de nauwkeurige touch bediening kunnen meerdere personen tegelijkertijd werken op het scherm en nauwkeurig inzoomen op meerdere locaties voor een duidelijk beeld van de situatie. Direct overleggen is mogelijk door de ingebouwde camera, speakers en microfoon.

Beveiliging en toezicht met derden

Voor efficiënte crisisbeheersing en handhaving werkt u vaak samen met meerdere organisatie en betrokkenen. Door de 10-punts touch techniek van de Focus schermen kunt u met meerdere personen tegelijkertijd op de schermen werken in dezelfde ruimte of op afstand. Dit bespaart tijd waardoor u snel kunt handelen in geval van calamiteiten en ordehandhaving. De groot formaat touch displays kunnen worden bevestigd aan een wand of worden gemonteerd op een elektrische Focus Touch lift. Met ons speciale onderstel kan het scherm ook als tafelmodel worden gebruikt. Ook bieden we diverse mobiele oplossingen voor werken op locatie.

We richten u meld-of controlekamer in met onze touchschermen gecombineerd met whiteboard-of prikwanden in ieder gewenst formaat. Informeer naar de mogelijkheden voor maatwerk oplossingen.