De standaard in touch displays                       Direct contact? Bel 040 280 85 00  gb  de

Home - Over Focus Touch

Over Focus Touch

 

Focus Touch

Het Focus Touch scherm werd in 2009 door Smit Visual Supplies geïntroduceerd in Nederland en was daarmee het eerste betaalbare touchscreen in Nederland. Door deze introductie werd het voor veel organisaties mogelijk om over te gaan naar interactief presenteren.

Vooral in het onderwijs zijn de laatste jaren massaal digitale schoolborden (digiboards) geïntroduceerd. Het touchscreen wordt gezien als de opvolger van het digiboard. De toepassingen van het touchscreen zijn echter veelzijdiger, denk hierbij bijvoorbeeld aan het bedrijfsleven, de zorg, overheidsinstellingen, winkelcentra, showrooms en beurzen.

Hoog kwaliteitsniveau

Om een optimaal kwaliteitsniveau na te kunnen streven voelen wij ons verplicht om alle innovaties die onze klanten ten goede kunnen komen te verwerken in onze producten. Ook  specifieke wensen die wij ontvangen van onze afnemers nemen wij mee in het ontwikkelingsproces. Op deze manier beschikken wij continu over het meest geavanceerde en meest moderne assortiment touchscreens, voor een interessante prijs.