De standaard in touch displays                       Direct contact? Bel 040 280 85 00  gb  de

Home - Nieuwsberichten - Interactief content delen met de Montage collaboration box

Interactief content delen met de Montage collaboration box

Interactief content delen met de Montage collaboration box

Interactief content delen doe je eenvoudig met de Montage Collaboration box. Deze slimme box maakt het mogelijk de scherminhoud van je tablet of smartphone naar de pc van een scherm te streamen. De box is geschikt voor touch bediening en vormt dus een ideale combinatie met een Focus Touch scherm om interactief samen te werken. Op het Focus touchscherm kun u het gestreamde beeld bedienen met de vinger. 

Samenwerken op 12 apparaten tegelijkertijd

Op de Montage collaboration box kunnen 12 gebruikers tegelijkertijd verbonden zijn die hun content delen. Op het Focus scherm, waaraan de box verbonden is, kunnen 4 schermafbeeldingen tegelijkertijd worden getoond. Het is omgekeerd ook mogelijk om via het touch display een van de devices of pc’s te bedienen.

Geen wifi nodig

De Montage box is uitgerust met een ingebouwde accespoint voor deelnemers die zich in dezelfde ruimte  bevinden. Een apart wifi netwerk is dus niet nodig. Als de montagebox met internet verbonden is kan iedereen zijn scherminhoud delen met de andere gebruikers buiten de ruimte. Ook deze deelnemers kunnen over en weer de content bewerken en annoteren. De montage box bevat tevens een file sharing applicatie om media bestanden te kunnen delen tussen de deelnemers.

Interactief content delen tijdens de les of training

Deel samen met je collega’s of studiegenoten de content die je wilt laten zien en bespreken. Ook kun je samen een presentatie voorbereiden en projecteren op een groot Focus touchscherm. Ook andere deelnemers kunnen deelnemen en hun content toevoegen op het scherm. Snel en eenvoudig maak je van je presentatie een interactieve meeting of les. Samenwerken was nog nooit zo leuk!

Interactie op afstand

Een Focus touchscherm beschikt standaard over een hoogwaardige camera, microfoon en krachtige speakers. Zo kunt u eenvoudig samenwerken en interacteren met een groep of persoon elders terwijl u elkaar kunt zien en horen. Samen met de Montage collaboration box is dit sterke duo zeer geschikt voor overleg, content delen en bestanden uitwisselen met collega’s of studenten waar ook ter wereld.