De standaard in touch displays                       Direct contact? Bel 040 280 85 00  gb  de

Home - Nieuwsberichten - DisplayNote Montage update 1.2

DisplayNote Montage update 1.2

Recent is de DisplayNote Montage software geüpdatet naar versie 1.2. Bij deze update zijn enkele functies geoptimaliseerd en toegevoegd:

  • Ondersteund Full HD
  • Dual Band draadloos netwerk

DisplayNote Montage ondersteund met de introductie van deze update standaard Full HD/1080p. Dit creëert een nóg betere ervaring bij het streamen van devices naar een grootformaat display als de Focus Touch P10. Een verkeerde beeldverhouding of het standaard omzetten naar een lagere resolutie dan Full HD behoren hiermee tot de verleden tijd.

DisplayNote heeft een nieuwe Wi-Fi kaart toegevoegd welke dual band ondersteund. Dit geeft u de keus om uw data uit te wisselen op 2.4 GHz of 5 GHz. Dit zorgt ook voor een snellere verbinding en helderder beeld. Wel zo handig wanneer Full HD de standaard is.

Het gebruik van de Montage Box als acces point is sterk verbeterd. Tests zijn uitgevoerd op een AV beurs – misschien wel de meest uitdagende omgeving om een test in uit te voeren -, en is daar met vlag en wimpel voor geslaagd.

Naast bovengenoemde geeft de 1.2 update grote organisaties de mogelijkheid de Montage Box direct aan het netwerk te koppelen voor meer flexibiliteit.

De toevoeging van de whiteboard functionaliteit uit voorgaande update is ook iets om niet te vergeten.
Voorheen was er enkel de mogelijkheid om over het beeld te schrijven. Deze functie is aangevuld met een digitaal whiteboard. De aantekeningen op dit whiteboard kunnen opgeslagen worden om later op terug te vallen of te delen met de andere deelnemers.