De standaard in touch displays                       Direct contact? Bel 040 280 85 00  gb  de

Home - Nieuwsberichten - Focus Touch Ultra HD

Focus Touch Ultra HD

Midden 2015 zijn de Ultra High Definition Focus schermen op de markt gebracht in een 75 en 85 inch uitvoering. De hogere resolutie geeft een scherper beeld. Voor specifieke toepassingen waarbij hoogwaardige afbeeldingen en/of video’s getoond en bewerkt dienen te worden is dit een evident voordeel, vooral op dit formaat Displays.

De Focus Touch UHD schermen zijn op een paar punten opgewaardeerd ten opzichte van de FHD modellen. De ‘Collab’ camera heeft hogere specificaties en is op het frame bevestigd zodat de gebruikers beter in beeld gebracht kunnen worden. De 2 x 30 Watt speakers zijn naar voren in de behuizing geplaatst zodat het geluid nog beter tot zijn recht komt. Vanzelfsprekend maken we ook bij deze schermen uitsluitend gebruik van Samsung Professionele Panelen.

4K

De 4K resolutie zorgt voor een zeer scherp beeld; 4 keer zo veel pixels als een Full HD Display. Dit is gelijk de reden waarom UHD vooral een meerwaarde heeft voor de grotere formaten schermen. Juist bij grote touch displays komt de hogere resolutie van pas, sterker nog; 4K resolutie op kleinere schermen (< 75inch) is eerder een nadeel dan een voordeel. Door de hoge resolutie wordt het bedienen lastiger. De (menu)knoppen in programma’s worden te klein.

De 55 en 70 inch Focus Touch modellen zullen voorlopig dan ook als Full HD uitvoering beschikbaar blijven. Later in 2016 volgt nog een nieuw 75 inch Full HD model als aanvulling op de lijn.

14029.270_Focus Touch P10+ UHD LED_side_RGB