De standaard in touch displays                       Direct contact? Bel 040 280 85 00  gb  de

Home - Interactieve digital signage

interactieve digital signage

Interactieve digital signage

Interactieve digital signage is meer dan alleen een boodschap uitzenden. Voor echte interactie met uw bezoekers. kiest u voor de interactieve touch displays van Focus Touch. Onze professionele displays bieden u vele mogelijkheden voor interactie met uw bezoeker. Van het aanbieden van de juiste route tot een extra point of sale. Het is allemaal mogelijk met onze groot formaat touch displays. Presenteer uw content en biedt uw bezoeker de mogelijkheid om zelf op het touch scherm keuzes te maken.

Nieuwe mogelijkheden met interactieve digital signage

Bereik doelgericht uw klanten of bezoekers met de interactieve touch displays van Focus Touch. Toon informatie, sfeerbeelden, video, routeplanners, entertainment, merchandising of reclameboodschappen aan uw bezoekers. U kunt natuurlijk ook uw webshop op een Focus Touch scherm tonen en zo een extra verkooppunt in uw winkel creëren. Middels slimme toepassingen kan uw bezoeker de gekozen informatie op het touch scherm ook direct online terugvinden. Zo kunt u de bezoeker ook na een bezoek aan uw winkel of bedrijf online blijven informeren met uw relevante informatie. Digital signage anno nu!

Digital signage en routeplanning

Wijs uw bezoeker de juiste weg met een digitale plattegrond en routeplanner en laat zien wat er gebeurt in de verschillende locaties in en rondom uw gebouw. Met routeplanning, tijdstippen van ontvangst, schema’s, aanwezige medewerkers en nog veel meer! U kunt het allemaal tonen op de digital signage schermen van Focus Touch. We bieden een breed scala touch displays en digitale presentatiemiddelen voor vaste en mobiele toepassingen in uw gebouw.

Van winkel naar interactieve showroom

Steeds meer bedrijven bieden hun producten digitaal aan, zowel online maar ook de winkel zelf. Ondersteuning van uw productaanbod met touch schermen geeft u de mogelijkheid om meer informatie, inspiratie en productbeleving te bieden aan uw bezoeker. Met product-configuratie software kan de bezoeker zelf zijn gewenste product samenstellen en persoonlijke keuzes maken op de groot formaat touch displays. Maatwerk en beleving zijn tenslotte de nieuwe pijlers van uw winkel of showroom.

14029.270_Focus Touch P10+ UHD LED_side_RGB
Bekijk onze touchschermen en digitale oplossingen

Wilt u weten welke mogelijkheden we bieden voor interactieve digital signage voor uw bedrijf of organisatie? Neem contact met ons op en ervaar de voordelen.