De standaard in touch displays                       Direct contact? Bel 040 280 85 00  gb  de

Home - Interactief samenwerken

Interactief samenwerken

Focus Touch schermen beschikken standaard over een 10-punt touch bediening waardoor u eenvoudig met meerdere personen tegelijkertijd het scherm kunt bedienen en zo interactief kunt samenwerken. Door de ingebouwde camera, microfoon en speakers kunt u met meerdere mensen op verschillende locaties samenwerken, vergaderen en informatie uitwisselen. Zo wordt werken op afstand wel heel eenvoudig en efficiënt. Deel informatie en multi-media content met uw klanten of collega’s en werk samen aan projecten. Overzichtelijk en snel.

Multi-screen

Door de grote formaat van de Focus Touch displays kunnen meerdere vensters tegelijkertijd worden getoond op het scherm. Zo hoeft u niet meer op diverse beeldschermen te kijken of steeds opnieuw informatie op te zoeken. U heeft het allemaal paraat op één scherm die u eenvoudig bedient met uw vinger zoals u dit doet op uw smartphone of tablet, maar dan een maatje groter. Onze fraaie touch schermen hebben een beeld diagonaal van 55 tot 85 inch (216 cm!). Met haarscherp beeld en een nauwkeurige touch bediening met de vinger.

Touch tafelmodel

Combineer een Focus Touch P10 touch display met een elektrische verrijdbaar en kantelbaar onderstel en gebruik het scherm als een interactief tafelmodel.De afmeting van de schermen zijn ruim voldoende om met meerdere personen rondom het scherm op het scherm te werken. Door de multi-touch bediening kunnen meerdere personen tegelijkertijd het scherm bedienen. Samenwerken leuker en efficiënter met een Focus Touch display.

Samenwerken op afstand

Met software kunt u de touch schermen geschikt maken voor samenwerken op afstand. Geen onnodige reistijd meer of inefficiëntie bij het uitwisselen van informatie. Met de Focus schermen kunt u eenvoudig en snel tegelijkertijd samenwerken op verschillende locaties. Neem met uw collega’s op locatie de zaken door, bekijk overzichtsituaties of maak een conference call met uw opdrachtgever. Met beeld, geluid en een gedeeld scherm om samen documenten te bekijken of bewerken. Flexwerken met Focus Touch.